KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER
9.08.2023

KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

** Online Kayıt Sistemine yüklenecek evraklar pdf formatında olmalıdır.

** Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrenciler belirlenen DÖNEMLİK öğrenim ücretini (yıllık ücretlerin yarısını) kayıttan önce öderler. Kayıt tarihleri sırasında dönemlik olarak öğrenim ücretini ödemeyen adaylar kayıt haklarını kaybederler.

ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ TC.ZİRAAT BANKASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ IBAN NUMARASINA TÜRK LİRASI OLARAK YATIRILMALIDIR.

** Akademik takvimde belirtilen tarihe kadar evraklarını teslim etmeyen adayların kayıtları geçersiz sayılarak; ilişikleri kesilir.

** Herhangi bir programa yerleştirilen aday kayıt yaptırmazsa dahi ek yerleştirmelere başvuru yapamaz.

** Başka bir üniversiteye kayıt yaptıran/ kayıtlı adaylar üniversitemize kayıt hakkına sahipse, öncelikle mevcut üniversitelerinden kayıtlarını iptal etmeleri gerekir, ardından üniversitemize kayıt olabilirler.